Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 30-Sep-2009 01:14
Raya & kenangan dihari raya
Tahun ni x banyak ambik gambo, sibuk berkelek dan anak kecik. Gambar kekanak je yang ada, depa ni nampak je mak sedara dia pegang kamera sibuk suh snap :-D Enjoy jelah gambar yang ada yer. Satu lagi keretaku mengalami kecederaan sket ari raya aritu, so haku pon xde mud nak beraya. Gatal juga keteku ni ade ke dia gi gesel body dia dgn border kat tepi longkang :head_bang: Nak salahkan kete polak, sape yang drive :hiding:

Nak ambik gambar bertiga susah btol..so kena la edit .Takpelah nampak bertiga gak kan :-D

Tengah bersiap2, nasib baik ada kazen dia yg boleh harap. Ibu memang tak terlayan dah

Motip ? nak tunjuk baju raya aku, nampak tak yg bunge pink tu LOL . nampak kembung tu bukan peyut aku tau,,efek fan kat belakang


Solehah bambam. makin gelap plak anak aku ni..Wat muka sebab pepagi hari dah nak pakai gown ibu paksa suh pakai baju kurung

Keteku yang cedera.. :cry:

© Pidgin Technologies Ltd. 2016