Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 16-Aug-2009 07:45
I,m back hehe...
Hari ni saya bersiaran dari opis hehe. cukup la cuti 2 bulan kan...cuti lama2 kang tak ingat plak jalan ke opis LOL . Banyak siaran tertunda yang tengah tunggu giliran nak publish ni. Nasib baik ada fp boleh la den tepek gambo2 yang bertimbun ni hehe...



Solehah..gambar terkini..alahai mcmlah glamer sgt anak aku ni kan..lainlah anak Erra Fazira kihkih (Abaikan gambar sos dibelakang itew ...)

Walaupun tgh tido posing mesti ayu LOL



Sudah menunjukkan kenakalan...dia mau pegang ibu punya kamera murahan

Nak enterframe baju yg kengkawan fp bagi tuk Solehah. Murah rezeki Solehah dan moga murah juga rezeki kengkawan yg hadiahkan baju tuk solehah ni.Amin


Ini baju pink yg cun dari acik rinna tp://fazzarinna.fotopages.com

Acik rina siap bagi ucapan gitew utk baby. Anak aku wak 'iklan' jelah baju ni nak pakai x muat lagi hehe


Ini dari auntie Papau

Solehah dah pakai baju ni auntie ;-) . Ingat nak pakai raya tapi tumbesaran solehah ni cepat sgt takut x muat hehe


Ini auntie Iza yang bagi siap dgn mitten & booties

Solehah ni kelabu, so pink nampak so sweet dgn dia

Miitten&booties gambar lion tu cute sgt , kaler lak merah

Scraap gambar Solehah lagik


[size=24]Buat kawan2 yang tinggal jejak kat fp wawanis tq, sorry Ibu wawanisyifa belum ada masa nak skodeng fp kengkawan semua..kje banyak woo $-) Sayang...sayang...sayang u ouls... :flowers: :flowers: :flowers: [/size]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016